Vadio, för att titta på YouTube-videor i grupp och synkront

Vadio

Som många av er vet kan vi på Internet hitta flera alternativ för att titta på YouTube-videor synkront med andra människor. I mitten av förra året rekommenderade vi faktiskt tre ganska intressanta alternativ. Den här gången utvidgade vi listan genom att prata om Vadio, ett nytt alternativ till Titta på YouTube-videor som en grupp över Internet och synkront.

En av Vadios starka sidor är dess enkla funktion. För att börja använda verktyget måste vi bara klicka på knappen Skapa rum, med möjlighet att skapa ett privat eller offentligt rum. Naturligtvis, om vi väljer det privata alternativet, endast de personer som har tillgång till rumslänken har åtkomst till strömning video. Sedan kan vi använda den inbyggda sökmotorn för att lägga till de videor vi vill titta på i spellistan.

En annan fördel med Vadio är att alla användare som är inne i rummet som vi har skapat kommer att kunna lägga till videor i spellistan. Dessutom är det också möjligt att kommunicera tack vare den inbyggda chatten. Även om det är ett mycket användbart verktyg, ibland är dess användning inte så intuitiv som den borde vara. Ändå tvivlar vi inte på att Ena kommer att bli ett viktigt verktyg för många av er.

Vid denna punkt kan vi inte förneka att det är ett mycket användbart verktyg för alla som letar efter ett enkelt alternativ för att synkronisera YouTube-videouppspelning. Som alltid rekommenderar vi att du tittar igenom Vadios webbplats. Naturligtvis är verktyget gratis.