Vad vi förväntar oss av Instagram under de kommande månaderna 2019

Cosas que esperamos de Instagram para 2019

Vi förväntar oss alltid förbättringar i applikationer som Instagram och i detta år 2019 är kraven ännu högre. Vi har redan många goda nyheter i förhållande till samma datum under det senaste året, men vi skulle inte se ner på alla dessa egenskaper inom en inte alltför avlägsen framtid.

Visst kan du föreställa dig en eller annan nyhet, så här tar vi upp till fyra saker som vi skulle vilja se i appen i 2019.

Jag älskar alternativet Facebook-stil: Vem gillar inte att få en kärlek istället för en enkel som på Facebook? Visst har du också förväntat dig det. Men det ja, om det goda anländer kan det också komma alternativet att jag inte gillar det eller något liknande (förhoppningsvis inte).

Olika typsnitt: Ett stort lager är inte heller nödvändigt, men vi skulle vilja hitta ett par typsnitt för att göra publikationer mer tvingande. Och det behöver inte nödvändigtvis vara i kommentarer, för det kommer åtminstone att vara användbart när du publicerar ett foto eller en video.

Fler filter och klistermärken: Om det finns något som har blivit viralt på detta och andra sociala nätverk är det filter och klistermärken, och naturligtvis vet Instagram det. Men vid detta datum kan mycket mer förväntas när det gäller stcikers och tillägg av filter.

Mer kontokontroll med falska följare och likes: Kanske kan det ses som den minst relevanta punkten i hela listan, men jag vet att det skulle vara en stor lättnad att se färre följare och spökliknande i tusentals konton. Plattformen har upprepade gånger sagt att de fortsätter att kämpa för att minska antalet, så förr snarare än senare kommer vi att se större resultat.

Förhoppningsvis kommer någon av dessa förfrågningar att genomföras av Instagram, men utan att gå för långt har det sociala nätverket implementerat ett nytt alternativ för att genomföra undersökningar med flera svar. Och även om vi inte har lagt till den här uppdateringen i listan sticker den ut som en funktion som kommer att vara ganska användbar.