Vad de tycker i Kina om hackningen av Sony Pictures och den röran som orsakats av Intervjun

intervjun facebook

I Global Times, en tidning som tillhör transitivitet till det kinesiska kommunistpartiet och vars uppfattning upprätthålls att enas i ideologier med landets regering, har en artikel publicerats där den uttrycker sin ståndpunkt gentemot vad har hänt. med Sony Pictures och till och med på företagets ansvar för att ha släppt filmen Intervjun, för femte gången fokuserade en humoristisk film på mordet på Kim Jong-Un.

Varje civiliserad värld kommer att motverka hackareattacker eller terroristhot.

Men en film som Intervjun, som hånar ledaren för en amerikansk fiende, är inte något att vara stolt över av Hollywood och det amerikanska samhället.

De fortsätter att prata i den vanliga amerikanska stilen, skyddad av parollen om yttrandefrihet och vara fria att håna sina egna ledare, att håna obegränsat från länder som Ryssland, Iran, Nordkorea och till och med Kina.

Av de senare har anstötliga komedier och filmer mildrats av guldgruvan som representeras av kinesiska cynofiler, men i allmänhet är seden inte att få betydligt starka svar.

Visst, hittills – särskilt om Nordkoreas skuld eller åtminstone deltagande i attackerna bekräftas.

Men tänk om målen för mord i biografen var kungarna i Saudiarabien eller Thailand, eller ledarna för Indonesien eller Singapore? Protesterna kommer att vara exceptionellt starka och de amerikanska underhållningsföretagen De kan också hamna i allvarliga problem.

De argumenterar också för att Nordkorea kan vara vad som helst, men Kim Jong-un fortsätter och fortsätter att vara dess högsta ledare så att det gör narr av det, så att det slukas in i flammor i en film – videon är redan online.

från scenen för hans död – det är bara resultatet av meningslös kulturell arrogans.

Så eftersom USA är den som dominerar världens biomarknad, bör det visa uppförande, lite känslighet, agera som en gentleman.

Sammanfattningsvis är artikeln otillåtlig även oavsett säkerheten i andra möjliga scenarier, baserade på de goda relationerna mellan Nordkorea och Kina, den senare är den partner som håller dig på den globala kartan, där utförandet av attacken av kineserna hackare sponsrade av nordkoreanska resurser som, i fall av krigföring, för det som lyfts fram i de globala medierna, vanligtvis sparas.

Mer information: Hela artikeln i Global Times | Bild: Intervjuens Facebook-profil som nyligen avvecklats av Sony Pictures