Utforska alla indexerade bilder på din webbplats med Google Bilder

imagenes indexadas google imagenes

Ett mycket enkelt knep till webbansvariga Med vilken du kan kontrollera indexeringskapaciteten på din webbplats är att använda samma funktioner som Google Bilder och kommandot om du, samma som låter dig utvärdera sidorna som indexeras i Google.com-sökmotorn, för att endast filtrera bråkdelen av länkat innehåll i bildtjänsten.

Det är väldigt enkelt: gå bara till Google Bilder och alla typer av webbplatser: mydomain.com och ersätt den delen av mydomain.com med webbadressen till webbplatsen. Så när det gäller WWWhat’s new är det tillräckligt att skriva in sökmotorwebbplatsen: wwwhatsnew.com.

En översikt kan bekräfta huruvida de laddade bilderna indexeras korrekt eller inte, men du kan också kontrollera hastigheten med vilken Google-roboten besöker webbplatsen för att länka bilderna med filteralternativen på knappen Sökverktyg: datum (för att testa senaste indexeringstid med tidsintervall), storlek, färg, etc.

Och det är allt som Google Bilder fungerar, subtrahera kontrollera optimeringen av bilderna (till exempel värden titel och alt), inställningarna i Googles verktyg för webbansvariga, sidnavigering (plats för laddade bilder) och andra viktiga faktorer för att lösa eventuella inkonsekvenser mellan vad som förväntas och det som indexeras.

Kommer | QuickOnlineTips.com