UserReport – samla all nödvändig feedback från besökare till dina webbplatser

UserReport - samla all nödvändig feedback från besökare till dina webbplatser

Både webbplatsägare och administratörer måste komma överens om att de behöver känna till vilka typer av profiler för de människor som besöker dem, vilka interaktioner de genomför och till och med vad deras behov är för att anpassa dessa webbplatser för att uppnå maximal tillfredsställelse från dina besökare. Och vad bättre än att ge dem röst genom de befintliga verktygen.

Tja, ett bra sätt att ge röst och samla all nödvändig information är genom UserReport, ett gratis och lättanvänt verktyg, där chefer har till sitt förfogande möjligheten att skapa undersökningar, interagera i feedbackforum. , spåra klick som gjorts med hjälp av klickkartan, ta emot e-post, samla idéer och integrera en analystjänst.

För att göra detta måste de bara registrera sig i UserReport och registrera de webbplatser de hanterar, aktivera för var och en de egenskaper de behöver och integrera utdraget som varje webbplats får i sin egen kod.

Med allt detta kan de nu samla all information de behöver och generera rapporter för att kontrollera graden av besökarnas tillfredsställelse, deras demografi, mottagandet av idéer och hur många andra data och grafik de behöver. Mer än en chef kan delta i hanteringen av UserReport för samma webbplats, antingen som administratörer eller till och med som tittare, som endast har tillgång till rapporterna utan möjlighet att göra några ändringar.

Länk: UserReport | Går: Överklagande