UpStartUp anländer till Mexiko och förbinder startups med talanger

börja

Projekt som blir små företag och börjar växa drivna av passion för proffs som ägnar all sin tid och talang, det är en Börja, och är inte någon som kan arbeta med dem.

Att spendera timmar, nätter, helgdagar och födelsedagseftermiddagar för att förvandla en dröm till verklighet, utan att vänta på stora summor pengar i slutet av månaden, är en aktivitet som kräver en mycket specifik profil, och i UpStartUp De har kämpat i nästan ett år för att sätta denna typ av professionell i kontakt med de företag som begär det.

Nu anländer Mexico City, Guadalajara, Monterrey, Puebla, Toluca, Tijuana, Len, Torren, Quertaro, San Luis Potos och andra städer i Mexiko och de kan använda www.upstartup.biz för att fortsätta växa.

Det är ett gratis verktyg som, förutom att fungera som Webbplats för sysselsättning, kan användas för att vara en del av en företagare och har synlighet i start-ekosystemet, vilket hjälper till att ta reda på den senaste utvecklingen inom sektorn.

[…] Oavsett om du letar efter en partner eller grundare eller om du behöver experter inom områdena utveckling, teknik, marknadsföring, affärer, sociala medier och samhällshantering, ekonomi, projektledning eller systemarkitektur […] Det har en specifik sektion för de unga talanger som vill börja i entreprenörsvärlden genom praktikplatser eller stipendier.

UpStartUp föddes i maj 2012 av entreprenören och investeraren Jos Miguel Herrero, nu har han korsat havet för att börja plantera de frön som behövs för att bra idéer ska bli bra projekt.