UpLamp, för att förvandla din smartphone till en smart lampa

UpLamp

Vi har redan pratat med dig tidigare om olika projekt som går i uppfyllelse tack vare kraften i crowdfunding. Vi har nyligen upptäckt UpLamp, ett Kickstarter-projekt som syftar till att konvertera vårt smartphone i en smart lampa.

Som anges i projektbeskrivningen, UpLamp ansvarar för att använda blixtlampan hos oss smartphone i syfte att belysa en slags plaststruktur som är speciellt utformad för att fungera som en lampa (den är gjord av ett glänsande harts).

Dessutom UpLamp fungerar tillsammans med en mobilapplikation som gör att vi kan styra lampan genom olika gester. Till exempel kan vi vinka handen i luften för att kontrollera ljusstyrkan på lampan eller klappa i händerna för att stänga av den. Och inte bara det, eftersom vi också kan använda det som en väckarklocka

Det råder ingen tvekan om att det är en mycket nyfiken produkt. När det gäller priset, säljs för $ 49 om projektledarna lyckas samla in de 36 000 $ de begär. Med tanke på förhållandet med UpLamp passade vi på att komma ihåg Fluxo, en intelligent lampa som vi pratade om i slutet av förra året. För att avsluta lämnar vi dig med en kort video där UpLamps funktion visas:

Länk: Kickstarter.