Unifyo integrerar dina sociala nätverk i din Gmail, hotmail eller yahoo [invitaciones]

Unifyo integrerar dina sociala nätverk i din Gmail, hotmail eller yahoo [invitaciones]

Föreställ dig att du kan konsultera och svara på meddelanden från dina sociala nätverk utan att lämna e-postprogrammet. Det är vad den erbjuder Unifyo, ett nytt projekt som lovar att förändra vårt sätt att interagera med våra konton på den sociala webben.

Vi kan konsultera en ny panel inom Gmail, hotmail eller Yahoo! Där vi kommer att se de omnämnanden som gör vår profil på Twitter- och Facebook-nätverk, finns det möjligheten att svara på de frågor de ställer oss utan att behöva lämna e-postklienten.

Utseende av Unifyo integrerat i Gmail

Det nämns, direktmeddelanden och Facebook-meddelanden som vi kommer att få direkt i den här nya panelen, vilket hjälper oss att bli mer produktiva genom att på ett ställe centralisera flera av de kommunikationskanaler som vi måste hantera dagligen.

Efter installationen av tillägget behöver vi bara identifiera oss på Twitter och Facebook och uppdatera sidan i vårt e-postmeddelande med åtkomst direkt till det nya avsnittet i Unifyo. Om du redan har rapportive.com installerat (komponent som visar information om våra kontakter i sociala nätverk) kommer Unifyo att integrera data så att de två tilläggen kan överleva tillsammans utan problem.

I framtida versioner kommer den att integreras med Salesforce-stil CRM: er för att också kunna få tillgång till konversationer med våra kunder, så att informationen från alla kända personer som vi hittar på en webbsida kan visas, vilket hjälper till att alltid ha data relaterat till vårt digitala sociala liv.

Det är fortfarande i inbjudningsfasen, varför jag har beställt 400 så att du kan prova det personligen. Du kan installera den i unifyo.com/download/wwwhatsnew