ui-cloud, en resurs sökmotor för webbdesigners

ui-cloud, en resurs sökmotor för webbdesigners

Mer än 45 000 element klassificerade för att kunna bygga grafiska gränssnitt och mer än 1200 färdiga nedladdningssatser för att kunna arbeta med dem, det är vad ui-cloud.com erbjuder, en sökmotor där vi kan hitta knappar, framsteg barer, menyer, musikspelarknappar … praktiskt taget alla element vi skulle vilja hitta både gratis material och inspiration för vårt eget arbete.

Det är inte ett nytt projekt, de har erbjudit innehåll i nästan två år som vi kan skapa listor som liknar de som Juan Pablo Sarmiento publicerar här på WWWhatsnew ofta.

Det föddes som en sökmotor skapad av Jack Cai, ansvarig för företaget doublejdesign.co.uk, som för närvarande genomgår en redesign och startades om i oktober förra året.

Ibland anger det inkluderade materialet inte vilken typ av licens som är, varför jag rekommenderar att du kontaktar innan du gör kommersiellt arbete, vilket undviker problem med författaren till den avslöjade designen.

Förutom att navigera direkt genom kategorierna och använda sökmotorn med hjälp av nyckelord, erbjuder den en knappbyggare som vi kan designa den som bäst passar vår sida.

Efter att ha specificerat texter, färger och former är det möjligt att få koden för att klistra in den direkt i vårt arbete.