Udacity presenterar en ny introduktion till programmeringskurs

programmering

Udacity, i samarbete med San Jos State University, presenterar den sista kursen som lagts till i katalogen Intro To Programming, en kurs för nybörjare och nybörjare inom ämnet programmering som lär oss hur man arbetar med Java för att lösa enkla och komplexa problem, lära sig olika arbetsmetoder, loopar och mycket mer.

Undervisas av Cay Horstmann från San Jos State University och av Udacity-teammedlemmarna Sara Tansey och Cheng-Han Lee, syftar kursen till att lära studenterna vad som kan göras på programmeringsbasis och förkunnar att vi kan få en dator att göra vad vi vill så länge vi talar dess språk. Kursen kommer dessutom att tjäna som erkännande av högskolepoäng, så den som vill ha validering och erkännande av poäng, förutom den kunskap som kursen kan ge dem, har du till och med 24 maj att registrera dig.

Om du undrar varför kursen är inriktad på Java och inte på andra språk, besvaras samma problem på kurswebbplatsen, som säger att Java är en bra utgångspunkt för att vara enkel, säker, populär och användbar.

Kursen börjar den 3 juni i år och om du vill anmäla dig måste du bara klicka på den här länken och klicka på länken Lägg till i mina kurser.