Twitter uppdaterar sina applikationer med stöd för synkronisering av lästa direktmeddelanden, bland andra nyheter

Twitter uppdaterar sina applikationer med stöd för synkronisering av lästa direktmeddelanden, bland andra nyheter

Twitter ger oss idag en serie mindre ändringar av sina applikationer för att rätta till en serie problem och förbättra vår användarupplevelse. Från och med nu har vi synkroniseringen av de direktmeddelanden som läses mellan enheter, för vilka nya versioner av dess applikationer har lanserats för Android-, iPhone-, iPad-, Mac-, Twitter.com-plattformarna, mobilwebversionen av Twitter .com och för TweetDeck.

På det här sättet, när vi kommer åt Twitter via en enhet och läser ett mottaget direktmeddelande, när vi går åt från en annan enhet, kommer vi inte längre att få besked om att läsa samma direktmeddelande.

När det gäller Twitter-appar för Android, iPhone, iPad och mobilwebversionen av Twitter berättar det för oss att de förbättrar sökresultaten. På det här sättet kan vi, när vi letar efter människor, hitta utvidgade resultat med kompletta biografier. Syftet är att göra det lättare för oss att snabbt komma åt de konton vi söker och även lära av dem.

Med Twitter för iPhone kan du nu svara på tweets snabbt från kompositören själv som kommer att visas när du trycker på för att se mer information. Det underlättar också sökningen efter konton genom att följa den nya personknappen som finns i navigeringsfältet och därmed uppnå samma erfarenhetsnivå som Android-applikationen.

Och slutligen tillåter Twitter för Mac på din Connect-flik att inkludera interaktioner, inklusive retweets och favoriter. Det stöder också sex nya språk: danska, filippinska, finska, norska, svenska och thailändska.

Gå: Officiellt tillkännagivande