Twitter tillkännager lanseringen av sitt Alfa-program för Android

Twitter

Vid flera tillfällen har vi upprepat några teknologiföretag i deras avsikt att skapa testmiljöer för sina betaapplikationer, även om vi de senaste månaderna också har sett som en del av dessa teknikföretag gå ett steg längre genom att låta dem skapa testmiljöer för sina alfa-applikationer. Efter Snapchat och Facebook är det nu Twitter som öppnar dörrarna för användarna för sina Alpha-testprogram på Android genom ett nytt tillkännagivande i sin Google-grupp.

Till skillnad från sitt Beta-program på Android, där användare är begränsade till att rapportera eventuella buggar de stöter på, kommer användare som går med i detta program också att delta med de möjliga funktionerna som kommer att inkluderas i de slutliga versionerna, så att de kommer att kunna interagera med experimentella funktioner , så att de kan rapportera direkt och samarbeta med Twitter i ett forum.

Tänk på att Alpha-versionerna är ännu mer instabila och med större fel, så det här programmet fokuserar mer på entusiastiska Twitter-användare som vill samarbeta och ha en röst i förbättringarna av den officiella applikationen. På det här sättet kommer Twitter att ha en legion av trogna testare som de kan testa förbättringar av i applikationsgränssnittet, särskilt efter de senaste funktionerna som implementerats i den slutliga versionen, såsom multimediekort, anslutning av konversationer med en linje blå, interaktionsknappar, etc.

Så om du vill vara en del av denna grupp kan du redan begära att du ingår i det online-utrymme som öppnas för detta ändamål.