Integracin de Tweets

Twitter meddelar förbättringar när det gäller att integrera tweets på webbplatser

Integracin de Tweets

Fram till relativt nyligen, när vi hänvisade till en specifik tweet, var vi antingen tvungna att använda dess permalänk eller ta en skärmdump. Med tiden har Twitter tillåtit integrera tweets i webbplatser, vilket gör att besökare på dessa webbplatser kan interagera med dessa tweets som de skulle göra inom själva Twitter-sidan. Även över tiden har tweets utvecklats så att mer innehåll kan visas och mer interaktion.

Nå, nu meddelar Twitter på sin officiella blogg a uppdatera dina integrerade tweets, från och med nu att visa mer information, var inkluderar videor, foton, innehållssammanfattningar, liksom annat innehåll inom själva tweetsna. Dessutom visar den också antal retweets och favoriter erhållits.

Men det lovar också snabbare laddning för integrerade tweets på webbplatser och även enklare integration. För att göra detta måste du bara gå till alternativet Mer för den tweet du vill integrera, inom Twitter.com, och välj Infoga tweet, där du får koden att komma in på webbplatsen. På samma sätt kan det också göras med den officiella Twitter-klienten TweetDeck.

Förbättra nu närvaron och interaktionen mellan de specifika tweets som är integrerade i de olika webbplatserna som har utnyttjat denna möjlighet.

Gå: Officiell Twitter-blogg