Twitter lanserar nytt reklamformat och låter dig kanske skapa längre tweets

Twitter-Intro

Idag har vi två viktiga nyheter på Twitter, där den första pekar på den officiella lanseringen av ett nytt annonsformat, och den andra, enligt en ny rapport från Re / code, där den påpekar att när som helst under första kvartalet i år skulle Twitter lansera en ny funktion som gör det möjligt att lägga ut längre tweets.

När det gäller det nya annonsformatet, som för närvarande finns tillgängligt i beta för vissa annonsörer globalt, syftar det till att uppnå större räckvidd för användare inom mikrobloggtjänstnätverket genom att främja deras deltagande.Kallade konversationsmeddelanden, dess funktion liknar den för enkätundersökningar, där användare kommer att få en serie hashtags att välja mellan genom uppmaningsknappar där, när de väljer någon av dem, kommer de att öppnas Kompositören av tweets ett förutskapat meddelande från varumärket, där användarna bara behöver anpassa det och dela det med sina följare. Efteråt får du en tweet från varumärket som uppskattning för ditt deltagande.

Användningen av detta nya reklamformat kostar inte ytterligare annonsörer, vilket gör att de kan få en högre avkastning på investeringen.

Och när det gäller avsikten att underlätta skapandet av längre tweets, långt över 140 tecken, är re / code-rapporten baserad på kända källor som den nya funktionen kommer att lanseras under första kvartalet i år. , väntar snarare på slutet av det, men det finns för närvarande inget officiellt datum. De överväger möjligheten att den här funktionen låter dig skapa tweets på upp till 10 000 tecken, precis som direktmeddelanden, även om dessa källor antyder att denna gräns kan variera innan den nya funktionen startas.

Användare kommer att se dessa tweets på samma sätt som de ser resten med undantaget att de kommer att ha en uppmaningsknapp som gör att de kan expandera den och se dess fullständiga innehåll. Microblogging-nätverket i sig har inte velat göra uttalanden till det ovan nämnda mediet.