Twitter lägger till taggar i tweets för att underlätta konversationer

Twitter

Twitter-teamet implementerar en ny dynamik som syftar till att hjälpa användarna att följa trådarna i konversationer, utan att gå vilse i tweets.

Twitter vill att en mer konversationsmiljö ska flöda på plattformen, så det testar och lägger till funktioner som uppmuntrar användarna att vara intresserade av trådarna som skapas, vill delta och följa upp ämnet.

Efter denna rad har de senaste nyheterna som Twitter-teamet har meddelat att göra med tre nya taggar som ska läggas till i trådarna i konversationerna, som vi ser på bilden:

Vi kan till exempel se om användare som vi följer deltar i konversationen som intresserar oss, med etiketten Följande. Det kan vara ett plus för många användare när man avgör om en konversation är värt att följa eller inte.

Å andra sidan, genom hela tråden i konversationen tweets som tillhör Författare av tweeten som härrör från konversationen. På det här sättet kan vi se hur författaren interagerar genom hela tråden med resten av deltagarnas åsikter eller tweets.

Och en tredje tagg, identifiera de användare som var nämnts i den ursprungliga tweetet, eftersom de blir huvudpersonerna i den tråd som genererar konversationen. Det är en intressant dynamik, eftersom vi i långa trådar med en enkel blick kan identifiera åsikterna från de användare som intresserar oss och därifrån bryta ner den debatt som skapats.

Å andra sidan kommer den här uppdateringen också att vara praktisk för de konversationer som kretsar kring kändis-tweets, eftersom många anhängare antar liknande namn eller använder konstnärens fotografi, vilket skapar förvirring när de följer konversationen.

Det här etikettsystemet har inte aktiverats för alla användare eftersom det fortfarande är i testfasen. Vi kommer att se om Twitter anser att det är värt att implementera det definitivt.