Twitter förvärvar Highly, en app som låter dig dela framstående texter

I hög grad

Twitter förvärvar Highly, en app som låter dig markera och dela textstycken.

Mycket är en av de lösningarna som när du använder dem kan du inte längre lämna dem, eftersom de erbjuder en enkel dynamik och kan användas i olika scenarier. Och dess funktionalitet förbättras ytterligare om du kan integrera den i webbläsaren, ha den som en app i iOS och till och med inkludera den i Slack.

Men nu kommer en del av deras lösningar att upphöra att existera, eftersom teamet efter Highly börjar gå med på Twitter för att förbättra sin nya strategi för att skapa en konversationsmiljö på plattformen.

Ett mål som delar samma principer som Highly, eftersom det som dess VD nämner skapades detta verktyg för att dela intressanta platser som möjliggör meningsfulla samtal att starta. Och vi vet redan att dela en rubrik på en artikel inte är lika effektiv som att dela ett textavsnitt, vilket väcker den nyfikna animeringen av interaktionen.

Så vi kan se nya funktioner på Twitter, som efterliknar denna dynamik på plattformen. Å andra sidan har de gjort det klart att Highly-appen för iOS och lösningen för Slack kommer att sluta fungera från 26 april, även om alla markerade fragment kommer att fortsätta vara tillgängliga för användare i Min samling. Och när det gäller tillägg för Google Chrome fortsätter Firefox och Safari att behållas för tillfället.