Twitter förbättrar igen sina säkerhetsalternativ för användarna

NotificationFilterAll

Det råder ingen tvekan om att Twitter har gjort ansträngningar för att göra sin sociala plattform till en säker plats på Internet, och den gör det av bestämt engagemang och ödmjukhet, medvetet öppet att de också har gjort misstag på vägen och kommer att fortsätta lära av fel och allmän feedback från användare.

Nu har det sociala nätverket för blå fåglar tillkännagett en rad ytterligare åtgärder förutom andra lanseringar för inte så länge sedan, som att stoppa skapandet av konton för kränkande ändamål, bland annat kränkande kommentarer av låg kvalitet.

För det första har de påpekat att de arbetar med att identifiera användarkonton som utför missbruk baserat på en serie mönster. Beroende på deras algoritmer kan de hittade kontona hittas med vissa begränsade funktioner. Twitter ser till att den endast agerar på de konton som de är säkra på att de begår kränkande beteende, inte alls, och lämnar alltid en viss felmarginal till eventuella fel som erkänner att det kan hända i detta avseende.Dessutom erbjuder det också nya filtreringsalternativ i aviseringar för att ge användarna större kontroll när de etablerar sina respektive upplevelser i mikrobloggtjänstnätverket. I denna aspekt tillåter det redan filtrering efter konton utifrån att de inte har en profilbild, e-postadress eller inte har ett bekräftat telefonnummer, bland andra aspekter, som anges.

De utökar också mute-funktionen som de lanserade i november, så att de nu kan ha mer kontroll när det gäller att eliminera visst innehåll som de inte vill se på sina kronologiska linjer, oavsett om det är specifika ord, fraser eller hela konversationer av meddelanden, så att de nu kan bestämma tiden i Den som kommer att hålla tystnaden i dessa aktiva innehåll, allt från en enda dag till obestämd tid.

Slutligen förstärks rapporteringsverktyget nu genom att tydligare och tydligare rapportera de åtgärder som vidtagits för de rapporterade konton eller tweets, både när det har mottagits och om ytterligare åtgärder har vidtagits i detta avseende.

Som vi ser har säkerheten fått stor betydelse i Twitter-prioritetsordningen, där de senaste tiderna har fördubblats ansträngningar för att förbättra denna aspekt.