Twitter för företag. Veckans kostnadsfria kurs.

Twitter för företag. </p><p> Veckans kostnadsfria kurs.

I alumn-e presenterar de oss den kurs de erbjuder gratis under den här veckan, den här gången inriktad på Twitter-världen.

Är om Twitter för företag En kurs vars mål är att lära studenten hur Twitter kan vara ett mycket kraftfullt marknadsföringsverktyg, både för företag och för alla som vill förbättra sin image på detta sociala nätverk.

Kursen är uppdelad i 9 block och har videor och dokumentation, värderad till 59 och tillgänglig gratis till nästa måndag 28 april.

De 34 videorna har en längd på upp till en och en halv timme och inkluderar lektioner som traditionell marknadsföring kontra marknadsföring av sociala medier, varför använda Twitter för ditt företag, vikten av upphovsrätt, tre typer av ämnen för Twitter, vikten av retweets och hashtags, Hur man hittar kunder, Vem man ska följa, Konkurrerande intelligens, Grupper och interaktioner, Filter för att hantera information, Hur man inkluderar Twitter i din blogg och tweets och marknadsförda konton, bland andra.

Varje företag kommer att hitta ett annat verktyg på Twitter: ge support till sina kunder, leta efter nya möjligheter, hitta information, umgås med andra yrkesverksamma … det som alla har gemensamt är att de vet hur de kan utnyttja de resurser som detta nätverk erbjuder Det är därför det är viktigt att inte missa chansen att göra en sådan kurs utan att betala någonting.