BLOGG

Twitter avslutar affären med Deutsche Telekom för att expandera sin internationella marknad

Twitter

Vi läser fler nyheter relaterade till den internationella expansionen av Twitter, den här gången på TC. Och det är nu som det stora sociala nätverket tillkännager ett officiellt partnerskap med det tyska telefonföretaget Deutsche Telekom, ett företag som hittills kontrollerar 140 miljoner mobillinjer och 31 miljoner fasta linjer mellan Europa och USA.

Anledningarna till affären är i grunden baserade på att genomföra våra marknadsföringsstrategier, annonser och kundtjänst som marknadsför Twitter och som en följd av detta ökar antalet användare av det sociala nätverket. Ett exempel på att utföra detta är det faktum att Deutsche Telekom automatiskt kommer att inkludera Twitter-klienten med direkt åtkomst från hemsidan på sina Android-enheter. DT uppger att affären initialt kommer att äga rum i Tyskland, Nederländerna, Rumänien, Grekland och Kroatien.

Kanske detta faktum att telefonföretagen stänger affärer med sociala nätverk och deras appar är ett logiskt steg, kom ihåg att det i början av året var Pinterest som avslutade ett avtal med Telefnica för att inkludera Pinterest i de Android-enheter som såldes i företaget. Med tanke på att både Telefnica och Deutsche Telekom är två företag med en stor lista med kunder och en stor mängd marknadsdata (konsumentpreferenser etc.), är det förmodligen ett bra steg för sociala nätverk av denna typ att söka stöd från dem. .

Botón volver arriba

Bloqueo de anuncios detectado

Debe eliminar el BLOQUEADOR DE ANUNCIOS para continuar usando nuestro sitio web GRACIAS