Twitter aktiverar den nya tidslinjen som standard

TwitterNuevoTimeline

Som ni kommer ihåg lanserades den 10 februari den nya algoritmiska Twitter-linjen, som finns som tillval, vilket gör det möjligt för användare att få tillgång till de mest relevanta tweetsna baserat på de konton och tweets som de interagerar mest med, bland andra variabler och placerar dem högst upp . I grund och botten är det en förbättrad version av den välkända While You Were Out-funktionen, vilket gör det möjligt att se de mest relevanta tweets som du annars inte hade sett.

Som vi också angav vid den tiden övervägdes möjligheten att den här funktionen skulle kunna vara aktiv som standard på användarkonton inom en snar framtid. Tja, den närmaste framtiden verkar ha blivit närvarande, eftersom eftersom de räknar med TNW baserat på informationen från användarna själva, har denna funktion för två dagar sedan verkat aktiv som standard i användarnas konton.Uppenbarligen har de användare som inte vill ha den här funktionen möjlighet att inaktivera den inom konfigurationsalternativen. Ovannämnda medium upprepar företagets efterföljande officiella uttalanden, vilket indikerar att användare fortfarande kan välja att inte ha den här funktionen i sin konfiguration. Med detta vet vi inte om det någon gång kommer att bli tillgängligt för alla användare utan undantag, något som kan ge upphov till hård kritik mot mikrobloggtjänstnätverket.

Och det är nödvändigt att ta hänsyn till att det kommer att finnas användare som kan vara nöjda med den här funktionen och användare som inte vill veta absolut ingenting om det. I detta avseende kan denna nya algoritm tillsammans med andra åtgärder innebära en förändring av driftsmodellen med avseende på den traditionella modellen som användarna har haft under tiden.

Personligen har den nya funktionen i mitt konto ännu inte kommit på något sätt, det kan vara så att Twitter fortfarande testar den för att fatta bästa möjliga slutliga beslut.