Tweet Binder, ett ordanalysverktyg på Twitter, presenterar en ny version

tweetpärm

Från Tweet Binder () presenteras en ny version anpassad till behoven hos dem som behöver få popularitetsrapporter om vissa ord eller taggar på Twitter.

Vi presenterade det för några månader sedan som ett projekt som ger två grundläggande egenskaper i analysen av ord och hashtags på Twitter:

– Komplett statistik: påverkan, räckvidd, användarrankning, engagemang, etc. – Klassificering av tweets för en hashtag: användaren kan sortera tweets för en hashtag, varumärke eller vad de vill.

Här är ett exempel med ordet wwwhatsnew och analysen av tre grupper baserat på de senaste nyheterna som vi har diskuterat.

Delvis fångst av rapporten som söker på wwwhatsnew

Den version de presenterar har samlat användarnas förslag och presenterar en ny design och nya funktioner, både i sin gratisversion och i sin PRO-version. Tweet Binder, sedan dess födelse i april 2013, har mer än 6 000 unika aktiva användare och mer än 25 000 analyser utförda på plattformen.

Förbättringarna och nyheterna som Tweet Binder inkluderar är:

– Analys i realtid i PRO-versionen. – PRO-rapporter om upp till 4000 tweets till det förflutna. – Avancerade fotogallerier. – Total redesign mer vänlig och attraktiv.

Du kan prova det på tweetbinder.com och leta efter valfritt ord eller tagg för att få rapporterna, varvid du måste identifiera dig med ditt Twitter-konto.