Två webbverktyg för att göra tecknade filmer

Två webbverktyg för att göra tecknade filmer

Idealisk för att tillbringa en bra tid med våra barn som lär dem animeringens hemligheter. Dessa två applikationer som vi presenterar idag kan hjälpa oss att skapa tecknade filmer på några minuter, och rita varje låda med verktyg som hjälper till att få ett ganska professionellt resultat, vilket möjliggör export och spridning av konstverket.

makeitshareit.com

Förutom att ha en sektion där det är möjligt att rita med olika typer av borstar och färger, kan vi komma åt animationsdelen, navigera i arbeten som skapats av andra användare och låta oss rita bilderna med den som tidigare gjorts för att ha det som referens då att simulera rörelse.

Det tillåter inte att importera redan skapade bilder, men penslarna kan ändras för att lägga till detaljer, så att innehavarna av en bra puls kan få ganska realistiska resultat.

Skissstjärna

Ett av verktygen på miniclip.com. Ansökan är mer komplett, med många fler resurser och pennor. Det är möjligt att ändra bakgrunden, duplicera rutor så att du inte behöver rita det du skapade tidigare, inkludera text, ha personliga paletter och navigera mellan andras verk, även om den enorma mängden befintliga resurser gör det inte så intuitivt bland barn , behöver en mer konstant orientering bland de små.

Många alternativ av denna typ börjar dyka upp på marknaden för mobila applikationer, populärt för att det är enkelt att rita med fingrarna. Webversionerna verkar tappa framträdande, även om de alltid är ett bra alternativ att underhålla och, vem vet, väcka mer än en konstnärlig talang.