Två webbplatser för att noggrant följa Trumps beslut

trumf

De första 100 dagarna av den nya USA-regeringen kommer att vara oerhört viktiga för att förstå riktningen nationen kommer att ta under de kommande fyra åren, eftersom beslut kommer att fattas som kommer att påverka oss alla.

Från lagar relaterade till miljöskydd till de som fokuserar på invandring eller utrikespolitik går inget som Donald Trump gör eller säger obemärkt, och många företag från andra länder kan drabbas av konsekvenserna, positiva och negativa, av det som har beslutats.

Hans regerings fokus är tydlig: skydda den inre marknaden, förhindra amerikanska företag att leta efter arbetskraft utanför landet och låt allt ske inom dess gränser. Om vi ​​anser att Google, Apple, Amazon och andra giganter som vi lever dagligen med, kommer därifrån, kommer det att vara lätt att förstå att det att vara uppdaterad med Trumps beslut inte bara är en politisk lyx.

För att hjälpa dig i denna fråga lämnar vi dig två webbplatser som är speciellt skapade för att informera om de första dagarna av mandatet:

– track-trump.com: klassificerar frågorna på ett utmärkt sätt, det bibehåller en oklanderlig ordning på alla beslut som fattas, uppdaterar varje sektor eftersom det finns nyheter om de beslut och åtgärder som utförs.

Du har inte ett e-postabonnemang, men webben är snabb och kan nås från en mobiltelefon.

– inside.com/trump: Fokuserat mer på nyhetsbrevsläget, möjliggör prenumeration via e-post så att vi får i vår inkorg alla nyheter om ämnet. i webbversionen är det möjligt att se uppdateringarna i nyhetsläge.

De är två webbplatser som visar innehållet objektivt, så du förväntar dig inte åsikter eller förolämpningar.