Två tillägg för YouTube-kommentarer

comentarios en youtube

I de många miljoner befintliga videoklippen på YouTube finns det många kommentarer som verkligen är värt det, även om det finns många andra som inte är mer än bortkastad tid. För att ta hänsyn till dessa två grupper har vi valt två plugins för Chrome som har kommentarer som huvudpersoner:

Markera kommentarer

Problemet med den nuvarande utformningen av plattformen är att kommentarerna har förskjutits på andra plats. För att läsa dem är det nödvändigt att sluta titta på videon och börja gå ner på sidan, vilket hindrar dem från att läsas medan du alltid lämnar videon.

Det är vad de vill lösa med ett Chrome-tillägg som heter Kommentarläge, skapat av programmeraren David Diamond, i Dublin, för att tillåta att skärmfönstret separeras i två delar, en av dem för videon och den andra för kommentarskolumnen. att du kan flytta självständigt utan att förlora videon i originalpositionen.

När pluginet är aktiverat behöver vi bara klicka på kommentarikonen som kommer att visas i själva videon och därmed separera panelen för att njuta av den nya designen.

Gömmer dem för alltid

Och om det du vill är att göra exakt motsatsen, ta bort kommentarerna för att undvika att smutsa sidan, markera videon, inget bättre än Hide Youtube Comments, ett plugin med mer än 100 000 installationer som har varit aktiva i många år, alltid arbetar och anpassa sig till de nya versionerna av plattformen.