Två alternativ för att känna till det mest relevanta av vårt Twitter-konto

TweetQureet

Vi har många verktyg och alternativ som gör det möjligt för oss att dra full nytta av Twitter, utan att behöva överväldiga oss med för många detaljer. Om vi ​​till exempel vill veta de mest relevanta uppdateringarna till vårt konto kan vi ta hänsyn till de applikationer som vi kommer att diskutera nedan.

Om vi ​​till exempel inte kontinuerligt vill spåra vad som delas på vår tidslinje kan vi använda TweetQureet. Baserat på våra intressen, skapa en daglig rapport som kommer att nå oss via e-post.

Vi kan också se mer information i samma applikation från fliken Tidslinje, där vi bland annat kommer att visa de nyckelord som har påverkat tweets position.

Å andra sidan, om det vi vill ha är att ha en applikation för att övervaka vårt Twitter-konto från våra mobila enheter, kan vi välja att TweetsFoot. Denna applikation för iOS och Android visar oss de 21 mest populära tweetsna av de senaste 600 delade på vår tidslinje.

Det har också några extra alternativ som hjälper till att filtrera den information som bara intresserar oss, till exempel att dölja de användare som vi inte vill undersöka när vi genererar rapporten.

Båda applikationerna är gratis och vi kan komma åt alla deras funktioner genom att aktivera motsvarande behörigheter.