Tumblr debuterar färgklistermärken och filter på sin mobilapp

Tumblr-Pegatinas

Tumblr, Yahoos proprietära tumblelog-tjänst, vill locka mer engagemang på sin tjänst genom sin mobilapp som är tillgänglig för Android- och iOS-plattformar genom att införliva klisterverktyg och färgfilter, så att användarna kan vara mer kreativa och därför spendera mer tid i applikationer som genererar innehåll . Dessa innovationer kommer att distribueras hela dagen idag och imorgon till alla användare av plattformen.

Till att börja med kommer användarna att ha en samling med mer än 100 olika klistermärken att välja mellan, som de kan använda både för sina egna fotografier och för de GIF som genereras av dem också. Denna samling kommer att ha ett brett utbud av objekt men från Tumblr kommer det att fungera för att utöka själva samlingen för att lägga till nya objekt som ännu inte finns. Dessutom kommer det att finnas begränsade samlingar för att använda dem vid specifika tider.I detta avseende måste användare, när de har skapat sina foton eller GIFS, trycka på en ikon med den fyrkantiga ansiktsbilden för att få tillgång till alla de arsenal av kreativa klistermärken. När det gäller kreativa filter måste du bara börja från ett fotografi eller en GIF och välja den trollformade knappen och sedan använda en skjutreglage för att komma åt önskad färg.

Från tillkännagivandet i sig har en liten del av frågor och svar inkluderats där användare kan klargöra eventuella frågor de kan ha i detta avseende. Det är, hur kan det vara annorlunda, att försöka likna andra liknande applikationer med kreativa verktyg som gör det möjligt för användare att skapa och dela innehåll och för övrigt öka gruppen av användare som interagerar med varandra.