Tuenti ändrar omslaget på deras profiler och premiumsidor

perfil tuenti

I tuenti De fortsätter att laga nyheter och rapporterar på sin blogg att turen nu ligger på profilen och premiumsidorna.

Som du kan se på skärmdumpen ovan, som åtföljer miniatyrbildens mode med den stora rubriken (som redan används av Instagram, Facebook, Google Plus, Twitter och företag), kan vi se videor, bilder och publicerade texter integrerade i ett omslag.

Alla videor visar en tidigare bild, med den traditionella tittaren på plattformen, och kan räkna med en karusell som gör det enkelt att navigera genom den information som publiceras av varumärket.

Premium-sidorna kommer också att ha den här funktionen, som simulerar profilernas stil, alltid i syfte att locka följare.

Denna nyhet kommer några dagar efter lanseringen av den nya Tuenti Social Messenger för Android, en applikation som inkluderar album och kommentarer, med möjlighet att bläddra bland foton efter datum, och enkelt se vad våra vänner har publicerat på sina profiler.

Det är inte lätt att konkurrera med jättar som Facebook, men på Tuenti vet de vad de gör och fortsätter att arbeta för att upprätthålla intresset för deras användargrupp. Kom ihåg att den ligger på 24: e plats för de mest besökta platserna i Spanien, enligt Alexa, även om den, även enligt samma källa, har tappat positioner under det senaste året.