Tucochemasbarato, hitta en ny bil till bästa pris

Tucochemasbarato, hitta en ny bil till bästa pris

På Wwwhatsnew pratar vi med de ansvariga för Tucochemasbarato.es, en gratis portal som låter dig kommunicera direkt med återförsäljare så att du kan köpa din nya bil till bästa pris.

Användare kan begära data genom att välja varumärke, modell och motor, data som automatiskt skickas till alla registrerade varumärkeshandlare som kan skicka sina erbjudanden.

Interaktionen är direkt mellan köpare och återförsäljare, det finns inga mellanhänder eller uppdrag i verksamheten. Vår enda uppgift är att underlätta kommunikationen mellan fordonsköpare och återförsäljare.

När erbjudandenen har mottagits kan vi filtrera innehållet efter publiceringsdatum, pris, avstånd etc., samt kasta erbjudanden, markera dem som favoriter eller visa endast de som hänvisar till Km0-fordon och till och med skicka direkt kommentarer till säljaren som formulerar erbjudandet med frågor eller frågor.

Återförsäljaren kan hantera alla förfrågningar som köparna skickar via en panel, från vilken han kan formulera erbjudanden direkt, och kontrollera vad som händer i alla förfrågningar som han har deltagit i med sina erbjudanden.

Det är ett projekt av fyra unga ingenjörer som återigen började byggas för att hitta en viss lösning från en av dem. Dess avsikt är att erbjuda ett verktyg som gör det möjligt för återförsäljare att hantera sin dagliga verksamhet med kunder från alla delar av landet och underlätta deras kommunikation, men framför allt att erbjuda dem en ny försäljningskanal med en mycket bredare syn än traditionella rutter. , pressar användningen av ny teknik.

Den största fördelen är den realtidsinteraktion vi erbjuder. Inga statiska priser eller slutna erbjudanden. I tider som dessa måste både kunder och säljare veta hur de ska anpassa sig till möjligheten och göra allt från deras sida för att nå en förståelse. De särskilda förhållandena i varje fall markerar den väg som ska följas av varje begäran.

Men vi vill inte heller vara ett hinder eller hindra operationer på något sätt, så vi tar bara ut en liten avgift för användningen av den. Utan kontrakt eller skyldigheter. Och naturligtvis utan uppdrag eller mellanhänder.

En bra idé som vi kommer att följa noga från WWWhatsnew.com