tryck, för att hitta vem som helst

tryck, för att hitta vem som helst

I kraft har vi en nyfiken tjänst som vi kan använda för att hitta vem som helst. Vi behöver bara känna till två data: ditt namn och domänen för din e-post (till exempel @ ditt_företag.com), och få resultatet på några sekunder.

I sidoexemplet ser vi den information jag har fått för att hitta e-postmeddelandet från Apples VD: Tim cook och @ apple.com. Resultatet är omedelbart och visar i det här fallet tre e-postalternativ som finns och som kan svara på chefen.

Om en av domänerna är konfigurerad så att det är möjligt att ta emot alla e-postmeddelanden som skickas till ditt företag, oavsett vilket användarnamn som används (till exempel @ microsoft.com, där du kan skicka ett e-postmeddelande till fsdfgsdf@ microsoft.com och få inget fel), trycket fungerar inte eftersom du inte kommer att kunna bestämma rätt adress där inget fel visas när du försöker ansluta.

Även om de inte säger hur de gör det, spelar de säkert med bokstavskombinationer och letar efter fel när de försöker komma åt den genererade adressen. Användbar för att hitta information, kontaktinformation som vi behöver när som helst, även om det också öppnar dörrarna för möjligheten att öka skräppost i vissa företag.