Truecalia, återförsäljning av tågbiljetter mellan individer

Truecalia, återförsäljning av tågbiljetter mellan individer

Joaqun Crespo kontaktar oss för att presentera oss för Truecalia, en gratis portal för försäljning av tågbiljetter som privata användare säljer när de inte kan göra den planerade resan.

Truecalia föreslår en mycket användbar lösning, eftersom en tågbiljett normalt inte tillåter ändringar eller återbetalningar, och å andra sidan kommer användaren som vill köpa den att få en stor rabatt. Tjänsten är gratis och endast mellan individer, oavsett om du vill sälja eller köpa en biljett, och Truecalia tar inte ut någon provision för de transaktioner som gjorts, även om det fastställer vissa användningsregler som att inte dra nytta av återförsäljningen av biljetter och sälja dessa till ett pris som är lika med eller mindre än det som han ursprungligen betalade. Dessutom kommer vi under det första året av Truecalias liv att kunna hitta portalens premiumtjänster gratis: skapa varningar för att resa på ett visst datum på en viss turné, publicera vårt telefonnummer för enklare kontakt etc.

Så om du vill sälja en biljett med tanke på att även om dessa inte är återbetalningsbara kan de överföras, överväga Truecalia för framtida nödsituationer.

Länk: Truecalia