tripUniq, för att kontakta resenärer med lokala guider som förbereder den perfekta resan

tripuniq

Vi presenteras med TripUniq som en utmärkt lösning för att planera våra resor, en plattform som hjälper oss att hitta lokala guider som städer kan presentera oss för och upptäcka hörn som annars skulle passera.

Vad de gör är att sätta resenären i kontakt med en expert relaterad till deras smak, öppna en chatt så att de kan svara på frågor och gå in på detaljer. Den lokala guiden, som tar ut 5 euro per planerad dag, levererar en personlig guide för vistelsen till resenären: kartor med dagliga anpassade resvägar, lokala barer och restauranger, evenemangsförslag och grundläggande tips.

De vill skilja sig från guiderna som vi kan köpa eller få från Internet genom att erbjuda en personlig service. Inte bara vill de sätta resenären och experten i kontakt, de vill leverera ett personligt verktyg för att skapa guider så att lokalbefolkningen kan skala sitt arbete, så att ju fler beställningar de levererar, desto snabbare kommer de att göra följande. Detta verktyg gör det också möjligt att leverera planen i appformat, med geolokaliserade kartor tillgängliga offline.

I oktober 2014 lanserade de den första betaversionen och i april 2017 hade de redan mer än 600 experter i 100 städer, med mer än 5000 resor levererade med ett genomsnittligt betyg på 4,9 / 5. Nu har de lyckats samla in investeringar.

Dess affärsmodell är enkel: Användaren betalar 5 per planerad dag och TripUniq beställer det belopp som användaren betalar.