Trippy får en Pinterest-look för sina resrekommendationer

Trippy får en Pinterest-look för sina resrekommendationer

Trippy är en tjänst som baseras på reserekommendationer, men med den egenskapen att de kommer från våra Facebook-vänner. På detta sätt är tanken att du får förslag och rekommendationer från personer du känner, litar på och delar vissa preferenser.

Nu har du lagt till ett plus genom att sätta en snurr på hur du presenterar rekommendationer baserat på visuell överklagande. Bortsett från rekommendationerna från våra vänner, kommer vi nu att få tillfälliga förslag som användarna laddar upp via fotografier.

Dynamiken är densamma som vad vi ser på Pinterest, på alla sätt. Inte bara är gränssnittet lika, men operationen följer samma linje som det sociala nätverket. Du kan skapa brädor där du sparar fotografierna av platser du vill besöka eller som du reserverar för att ta hänsyn till dem (för detta kommer du att ha två alternativ när du sparar en bild vilja Y varit). Det har också möjlighet att integrera ett bokmärke i vår webbläsare, för att enkelt dela alla foton du gillar när du surfar på webben.

Det är ett intressant alternativ om vi funderar på att resa eller om vi gillar att se platser och vi är öppna för nya alternativ.

Länk: Trippy | Går: Techcrunch