Tregolam, ny version som hjälper till att publicera din bok

tregolam

Tregolam presenterar oss för en ny version av sin plattform, en utveckling som hjälper författare att hitta information om litterära tävlingar och stipendier genom att erbjuda verktyg så att det är möjligt att hantera de uppgifter som var och en anser vara viktigast.

Efter fem år att lägga till litterära tävlingar av alla slag, med mer än 15 000 registrerade användare, erbjuder de i den här nya versionen en ny design, anpassad till mobiltelefoner, och tillgång till de redaktionella tjänster de alltid har erbjudit: korrekturläsning, litterära rapporter, coaching , etc.

Målet är att hjälpa nya författare att uppfylla sin dröm, och för detta blir de en ledare. Tregolam Publishing House kommer nu att fokusera på att ge de första möjligheterna till dem som har en bok och inte vet var eller hur de ska publicera, förbereda vägen lättare än med de redan existerande klassiska verktygen (som Amazons självpubliceringsverktyg, för exempel).

På dess huvudsida kan vi söka efter tävlingar och stipendier både efter namn och land. De har en omfattande samling skivor från både Spanien och Latinamerika, så du kommer säkert att hitta rätt att presentera ditt arbete.

Ett bra tillfälle att upptäcka nya talanger i en alltmer komplex sektor när det gäller filtrering och detektering av diamanter.