Tre videokurser för att lära oss engelska som vi hittade i Tutellus

Tutellus

Vi har redan pratat om Tutellus, en samarbetsplattform som har många utbildningsförslag, allt från MOOC, videokurser, webbseminarier till personliga klasser.

Bland det otroliga flödet av innehåll som vi hittar på plattformen har vi gratis alternativ att lära oss engelska med hänsyn till specifika situationer. Till exempel, för dem som funderar på att resa utomlands och vill ha grundläggande kunskaper i engelska att hantera i vardagliga situationer, kan det vara av intresse för dem att lära sig grundläggande engelska för att resa på ett roligt sätt.

Å andra sidan, om det vi vill är att förbereda vår ordförråd på engelska med fokus på arbete, kan det vara praktiskt att lära sig engelska att arbeta utomlands, som har mer än en timmes innehåll, fördelat på 10 olika videor. Och för de mer avancerade, som vill förbättra uttalet, är ett intressant alternativ Lär dig att tala engelska och förbättra din fonetik med mer än 15 klasser för att öva och förbättra fonetik.

Alla videokurser som vi har nämnt undervisas av International University of La Rioja, gratis via Tutellus. För att se innehållet behöver vi bara registrera oss på plattformen och anmäla oss till den kurs som intresserar oss. Dessutom kan vi använda communityn som bildas runt varje kurs för att kommentera och lösa frågor om innehållet.