Tre rekommenderade böcker för dem som vill ha ett eget företag

libros rekommenderar

Vi konsumerar böcker som om det var vatten, och vi har bestämt oss för att dela lite av några av juvelerna som vi hittar dagligen.

I den här första listan har vi böcker speciellt skrivna för dem som vill ha ett eget företag, antingen inspirerande av andras exempel eller rekommendationer av olika slag.

– Produkt Mindset: Gratis, tillgängligt på spanska, portugisiska och engelska, det hjälper oss att komma in i kundens sinne. I inledningen berättar de att för att skapa produkter som människor älskar måste vi känna vår klient perfekt, och för detta visar de råd från en utvald grupp av produktchefer som kommer att lära oss hur vi kan komma in i kundernas sinne för att översätta denna kunskap till konkreta och verkliga resultat.

– Vägen till framgång: lex Rodrguezs bok som samlar de bästa femton intervjuerna med högtalarna under de första åren av Startup Grind i Barcelona. Ibro är verkligen inspirerande, förutom att visa hur lex lyckades vara ansvarig för en av de största entreprenörshändelserna i världen, visar den upplevelsen av sanna pelare i den nuvarande teknikens värld.

– Mission to take: The 70 Habits of Successful Entrepreneurs: En bra bok som visar vikten av attityd och mentalitet snarare än den kunskap som förvärvats när man genomför ett projekt. Det är sant att det finns många faktorer som inte diskuteras i den utsträckning de förtjänar, men det är en bok som har blivit obligatorisk för dem som vill ha ett eget företag.

Vi kommer att fortsätta att verka för att hjälpa alla som har fattat beslutet att skapa långsiktig sysselsättning, det enda sättet att få ett land att blomstra ordentligt.