Tre nyfikna webbplatser att umgås med

kuriosidader

Inte alla resurser vi rekommenderar är extremt användbara, ökar vår produktivitet med 300% eller är tekniskt överraskande, ibland vill vi göra listor över nyfikna saker som vi hittar online, och den här gången har vi tre länkar som dödar några bra minuter av din tid:

– TrumpCNN: En webbplats som låter oss anpassa en CNN-rubrik i Breaking News-stil med den text vi vill ha. Naturligtvis har den Trump som huvudperson, för att inte förlora den serie applikationer av denna typ som dyker upp nyligen. Du behöver bara klicka på titlarna som visas där och redigera dem för att visa vad du vill ha.

– Ocearch: en webbplats som berättar den exakta positionen för flera hajar som spåras i realtid. Vi kan klicka på någon av dem för att se de senaste rörelserna. Varje haj har sitt namn och egenskaper i sidomenyn.

Målet är att erbjuda data till vetenskapssamhället, men vem som helst kan skvallra för den stora mängden data den erbjuder.

– En webbplats som hjälper oss att veta hur många km vi har rest de senaste åren. Vad det gör är att verifiera data från Googles platshistorik och lägga till avståndet för alla resor sedan vi tillät Google att spara den informationen och därmed få ett stort antal som kan vara förvånande.