Tre enkla verktyg för att arbeta med grafik från webbläsaren

Imagen

Visst har du vid flera tillfällen tvingats skapa en serie grafik men du har stött på besväret att inte ha programvara lämpligt för det på din dator. Det är därför vi har funnit det intressant att lyfta fram tre enkla verktyg för att arbeta med grafik från webbläsaren utan att behöva installera programvara ytterligare.

Statpedia

Om du letar efter ett enkelt alternativ för att skapa grafik från webbläsaren är Statpedia ett av de mest intressanta alternativen vi kan hitta idag. Det är ett ganska komplett verktyg, eftersom när vi har skapat en graf har vi möjligheten sätt in den på vår webbplats, ladda ner den till vårt team eller dela den via en länk. Dessutom är en annan av dess fördelar att vi kan representera vår information i alla typer av olika grafik. Naturligtvis är dess användning helt gratis.

LiveGAP

Även om det är ett mer grundläggande verktyg än det tidigare alternativet, kan LiveGAP vara användbart för sporadiska användningar. I allmänhet är driften av webben mycket enkel. Faktiskt, vi måste bara ange data, anpassa diagrammet och spara resultatet. Slutligen tar vi chansen att markera möjligheten att visa informationen med linje, stapel, cirkulär etc. grafik.

Kartblock

Trots att det sista alternativet har flera betalningsplaner är det möjligt att använda det helt gratis om vi inte har något emot att offra vissa funktioner. Specifikt låter Chartblocks oss skapa online-diagram på ett mycket liknande sätt som de tidigare alternativen. SUtan tvekan är dess starka punkt den enorma mängden tillgängliga alternativ, funktion som gör Chartblocks till ett användbart verktyg för både sporadiska och vanliga användare.