Tre Android-applikationer för att kontrollera och spåra personliga utgifter

AndroMoney

Det är troligt att man vid något tillfälle vill komma ihåg vart varje öre har gått och som förvånansvärt inte längre är tillgängligt. I stället för att försöka komma ihåg vad som har köpt, fastställa motsvarande belopp, har du i din handflata lösningen att hålla en noggrann kontroll av de små utgifterna du gör. Uppenbarligen hänvisar vi till ansökningarna som gör det möjligt för oss att hålla reda på de kostnader som görs varje dag.

I den meningen öppnar vi den här listan över Android-applikationer med AndroMoney, en fullständig applikation som gör det möjligt att under olika kategorier registrera de utgifter som har genomförts.

Dessutom är det en applikation för flera enheter, vars information kommer att synkroniseras och finns tillgänglig på andra enheter, gör att data kan exporteras i excel-filer och till och med visar all övervakning i detalj genom grafik, bland andra funktioner som kommer att växa till form en ganska omfattande lösning. komplett. AndroMoney finns också som en iOS-app och som en webbapplikation.

Nu går vi med Monefy – Expense Manager, en lösning som syftar till att vara så enkel som möjligt, eftersom användarna bara bör skriva ner varje kostnad de gör med ett enkelt klick utan att behöva fylla i mycket mer.

För detta måste de bara välja lämplig kategori för varje kommentar som de ska göra, så senare kommer de att kunna få några enkla diagram över de genomförda utgifterna, och kunna välja fram till den period du vill ha för att göra samrådet.

Slutligen går vi med Pengarälskare, en annan app med liknande egenskaper som låter dig skriva ner de kostnader som utförs under olika kategorier. Om Money Lover bör det noteras att det är en applikation som möjliggör synkronisering av data mellan olika enheter och som, i händelse av överskridande utgifter, tillåter användare att skapa en budget för att anpassa sig till den, och därmed undvika att spendera pengar på anses vara väsentligt.

Det har också möjlighet att spåra skulder och lån samt integrera de tillgängliga kredit- och betalkort. Egenskaperna beror under alla omständigheter på om du vill välja den fria versionen eller den betalda versionen, vilket också eliminerar reklam och gör det möjligt att använda den också från webben.

Dessa tre applikationer är bara ett exempel på de många mobila applikationer som finns tillgängliga på Android för kostnadsövervakning och spårning. Det beror på var och en att välja en eller annan lösning beroende på vad var och en av dem erbjuder.