traverik – Att organisera vår nästa resa runt om i världen

traverik

Det finns många applikationer som vi kan använda på nätet för att organisera en resa till praktiskt taget vilken stad som helst i världen, även om förslaget från traverik.com är så originellt att det är värt att nämna.

Det är en applikation där vi kan skapa en graf med alla dagar som vi planerar att investera i varje stad, med möjlighet att lägga till aktiviteter vid varje punkt och hålla innehållet ordnat efter timmar. Om vi ​​klickar på någon av de rutter som redan är registrerade i systemet (du kan göra det utan registrering från huvudsidan), kommer vi att se hur det är möjligt att ändra dagen från sidosektionen och lägga till aktiviteter vid var och en av timmar som vi anger, samt kontakta andra resenärer för rekommendationer om en viss region.

Till höger ser vi en låda med restauranger, turistattraktioner, butiker, transport och andra intressanta områden. Vi kan filtrera det som intresserar oss och dra det till den tid vi vill, så att vi kan ha kontroll fram till sista minuten investerat i våra semestrar.

Perfekt för dem som vill ha allt ordnat, utan att lämna utrymme för improvisation eller överraskningar, även om vi alltid kan vara mer flexibla och bara lämna några schemalagda timmar medan vi ägnar resten åt att promenera utan en fast destination.