ToyBox, en 3D-skrivare som är utformad för att skriva ut leksaker

impresora

3D-skrivare erbjuder verkligen spektakulära resurser för alla som vet hur man designar modeller på datorn och vill skaffa en produkt som inte finns på marknaden, men de distanserar sig från allmänheten, från människor som inte vet mycket om teknik och är rädda att köpa. något så komplicerat.

Med denna typ av konsument i åtanke har ToyBox skapat en 3D-skrivare som ger möjlighet att skriva ut någon av de hundratals leksaksmodeller som finns i deras app. Du behöver bara ansluta skrivaren, öppna Android- eller iOs-appen, välja leksaken och färgen och trycka på utskriftsknappen för att få önskat objekt.

Det gör ingenting som en annan 3D-skrivare inte använder, de använder faktiskt samma typ av plast (den som kan köpas per kilo på Amazon), men de har valt att underlätta gränssnittet så att barn kan använda plattformen utan problem .

ToyBox har säljts för knappt 500 dollar i USA, och de har redan sin onlinebutik redo på make.toys, varifrån det är möjligt att se några av de modeller de har färdiga i applikationen.

De kommenterar att det är möjligt att använda någon annan programvara, så de vågaste och mest engagerade i tekniken kan också använda den för att skriva ut anpassade objekt, utan att bero på den officiella appen.