TouristPath, turistinformation från var som helst i världen

turistväg

Resenärer och äventyrare, vi får ett verktyg som blir en informativ databas för turister, där vi kan söka efter all information relaterad till webbplatsen att besöka, kallad Tourist Path.

Vi börjar med att leta efter vilken stad, region eller stad som helst som tänker på oss, och på kartan i fråga som visas kan vi visa alla parker, trädgårdar, vattenfall, monument, slott, världsarv. , befästningar, stadshus eller religiösa byggnader som vi vill ha … Men vi kommer inte att bli galna filtreringsresultat, eftersom vi har tre huvudkategorier (natur, historiska monument och religiös arkitektur) där vi kan göra ett urval av de olika underkategorier som intresserar oss.

Vi kan se resultaten som visas på en karta i gatuvy eller satellitlägesvy, och vi har en katalog som heter Resa där vi kan spara alla intressanta vägar som vi har upptäckt eller resor som vi har gjort – det vill säga för att komma åt denna flik med personlig information kräver registrering.

Dessutom, och som det är logiskt när det gäller en webbplats som uppmuntrar möjligheten att upptäcka nya platser, har vi turistväg tillgänglig på flera språk, som spanska, engelska, italienska, franska, tyska, ryska och mer.