TopTracker, ett utmärkt gratis verktyg för frilansare och lag att hantera sin tid

toptracker

Som du redan vet rekommenderar vi ofta några av de bästa produktivitetsverktygen vi kan hitta på Internet.

Nyligen har TopTracker fångat vår uppmärksamhet, en gratis plattform med vilken frilansare och arbetsteam De kommer att kunna hantera sin tid utan komplikationer.

Som vi har sett är en av de största fördelarna med TopTracker dess enkla funktion.

Verktyget är tillgängligt för Windows, Mac och Linux (förutom webbversionen) och har en serie ganska slående funktioner.

Förutom att kunna använda applikationen på olika enheter tack vare sin synkroniseringskapacitet sticker verktyget ut för ett enkelt gränssnitt från vilket Vi kan analysera all information som är relaterad till våra projekt, såsom aktivitetens namn och varaktighet.

Förutom ovanstående, TopTracker låter oss använda olika kortkommandon för att spara tid. Och inte bara det, eftersom vi också kan inkludera skärmdumpar i våra uppgifter, perfekt för att spela in något särskilt.

Slutligen tyckte vi att det var intressant att lyfta fram de analytiska möjligheterna med applikationen, som ger oss rapporter i realtid om produktiviteten i våra projekt eller arbetsteam (mycket användbart när vi hittar förbättringsområden).

Vid denna punkt, Vi kan inte förneka att vi står inför ett mycket intressant verktyg. Om det har fått din uppmärksamhet, rekommenderar vi att du kontrollerar dess funktion första hand genom att ladda ner verktyget via följande länk till TopTracker-webbplatsen.