TomTom Touch, det nya armbandet för övervakning av aktiviteter

Fullständig recension av Huawei Watch GT

Vi pratar med dig i vår nya video om TomTom Touch, ett armband som enkelt hjälper till att övervaka aktiviteter.

Det är en enhet på 149 euro med en fantastisk design, med utbytbara remmar och en högprecisionssensor för att få användarens fysiska tillstånd.

Till skillnad från tävlingen kan detta armband mäta mängden fett vi har i kroppen, såväl som muskelmassa. För detta använder den omärkliga elektriska signaler, även om vi redan har verifierat att det är felaktiga data i den här versionen. Det tjänar, det vill säga att ha en referens och kunna hålla det i åtanke när det gäller att ha ett föreslaget mål.

Armbandet är diskret, elegant och har en pekskärm som hjälper dig att navigera genom den information som ingår: tid, steg, kalorier, muskelmassa, pulsationer … det har inte GPS eller accelerometer, så du glömmer frågan om avstånd och rutter.

Med ett batteri som erbjuder autonomi på 5 dagar har det ett ipx7-motstånd och är därmed motståndskraftigt mot stänk. Det är viktigt att notera att den inte kan vara nedsänkt, så vi kan inte använda den i poolen för att mäta aktivitet medan du simmar.

Mobilapplikationen som integreras med armbandet är ganska intuitiv och låter oss se data på en stor skärm, som vi visar i presentationen.