Tomahawk, spelaren med öppen källkod som centraliserar all din musik, har fått en ny webbversion

Tomahawk, spelaren med öppen källkod som centraliserar all din musik, har fått en ny webbversion

Tomahawk är en gratis kodspelare som, förutom att du kan spela all musik som lagras på datorns hårddisk, ger dig möjlighet att lyssna på all musik från tjänster som SoundCloud, YouTube eller Spotify centraliserade i en enda spelare.

Tomahawk kanske låter bekant för vissa eftersom det har funnits tillgängligt för Windows, Linux och Mac under en tid, men nu kommer det med en helt ny design för skrivbordet, ny version för webben och nya funktioner. Till att börja med inkluderar spelaren nu fullständig tvåvägssynkronisering med Spotify, eftersom alla spår vi spelar på båda tjänsterna kommer att uppdateras och läggas till Tomahawk och Spotify när vi lyssnar på en sång på den ena eller den andra. Andra uppdateringar som sticker ut är artistsidorna, albumen, det nya gränssnittet som låter dig bläddra fram och tillbaka på spåren, avsnittet New Releases som låter dig lyssna på och söka efter den senaste musiken efter genre eller möjligheten att publicera på Facebook och Twitter låten som lyssnas på.

För att ansluta och synkronisera med andra tjänster från Tomahawk, klicka bara inställningar och sedan in Konfigurera Tomahawk.

Länk: Tomahawk | Goes: TheNextWeb