Tillägg för anteckningar på webbsidor som kommer att finnas där när du besöker dem igen

note_anywhere

På Internet kan vi hitta ett stort antal verktyg som syftar till att anteckna. Faktum är att vi ofta rekommenderar några av de mest slående. Den här gången tyckte vi att det var intressant att komma ihåg nyttan av Note Anywhere, en enkel och gratis förlängning för Google Chrome som gör att vi kan anteckna på vilken webbsida som helst (med fördelen att dessa anteckningar kommer att fortsätta där nästa gång vi besöker webben).

I allmänhet är användningen av Note Anywhere väldigt enkel och intuitiv. När vi väl har laddat ner och installerat det, tillåter Notes Anywhere oss att skapa en anteckning på webbsidan där vi befinner oss och kunna placera den i alla delar av den och ändra sin position senare. Förlängningen vi pratar om har utvecklats för att spara sedelns tillstånd i realtid, så vi behöver inte oroa oss för förlust av information.

Men utan tvekan är den mest intressanta fördelen med förlängningen att anteckningarna som vi tror kommer att finnas där nästa gång vi besöker sidan, med de fördelar som detta medför. Slutligen är det intressant att belysa möjligheten till konfigurera anteckningens bakgrundsfärg såväl som texten. Och inte bara det, eftersom vi också kan ändra typsnitt och storlek.

Det är en mycket användbar förlängning, särskilt för dem som arbetar med internet eller studerar. Om du tyckte det var intressant rekommenderar vi att du tittar genom att ladda ner det via följande länk till Chrome Web Store.