ticketea köper det tyska biljettföretaget TodayTickets

ticketea

Ticketea, den välkända plattformen som gör det möjligt för oss att hantera evenemang och sälja biljetter online, har köpt det tyska biljettföretaget TodayTickets verksamhet och utvidgar därmed sin närvaro i Tyskland, där det redan har ett kontor (i Berlin) sedan förra året.

De har redan mer än 40 000 evenemang som hanteras i 20 olika länder, med kontor i Berlin, Madrid, Barcelona och London, som alltid satsar på flexibiliteten som gör att de kan anpassa sig till alla typer av evenemang. I det här fallet har de förvärvat ett rent mobilt företag, vilket tydliggör företagets strategi för denna typ av enhet.

Förra året köpte de ett mjukvaruutvecklingsföretag, Telmaco Sistemas, i syfte att erbjuda specifika lösningar för evenemang som sportturneringar eller stora professionella mässor; Sedan köpte de Telentrada, en pionjär inom biljettförsäljning i Spanien och mycket specialiserad på teater. 2014 distribuerade de 76% fler biljetter jämfört med 2013, och de organiserar redan mer än hälften av mina musikevenemang.

Företaget skapades i Madrid 2009 av Javier Andrs och deltog i Seaya Ventures sedan 2013. Utan tvekan en imponerande tillväxt.