THE O, en ny Wearable som kommer till kickstarter så att vi slutar förlora saker

captura-6

Vi introduceras till THE O som en ny enhet som nu kommer till kickstarter för att komma ur rollen och bli verklighet. Vi pratar om enheter som skickar information till mobilappen så att vi alltid vet var de är och får aviseringar när vi glömmer något.

O använder information från telefonen, såsom kalender, påminnelser, tid eller plats, för att föreställa sig vad vi kan behöva, i form av en virtuell assistent. Det finns inget behov av att interagera med applikationen, eftersom vi bara behöver läsa dess varningar när den upptäcker att det finns något vi kan behöva och som vi har lämnat efter oss.

När vi flyttar från enheten får vi en varning, så det är viktigt att ha en i väskan, en annan i bilnycklarna, en annan i laddarna etc. Om det upptäcker att det regnar, rapportera att vi glömmer paraply, om vi är på gatan och vi har O-hakade på nycklarna, glömda hemma, kommer vi också att meddelas.

Idén är bra, och enheten är ganska fin och har en bra design, men för att vara riktigt användbar behöver vi två viktiga saker:

– Ha en O ansluten till allt som kan glömmas bort – Glöm aldrig eller glöm aldrig din mobiltelefon, eftersom det är här aviseringarna kommer.

Det kommer att säljas från februari 2016 för cirka 19 dollar vardera, men i kickstarter är det redan möjligt att reservera ett paket för mindre.