The Elder Scrolls: Blades, nyheterna om det nya Bethesda-spelet

The Elder Scrolls: Blades

Sedan lanseringen av Elder Scrolls Bethesda, utvecklarföretaget, har det skördat stor framgång kring den här titeln som genom åren har fått fler anhängare tack vare dynamiken i spelet som ger handlingsfrihet samt ett brett utbud av underhållning för spelaren när han går igenom de olika territorier som utgör världen där spelet äger rum.

Den här gången lägger Bethesda en ny titel till franchisen, Elder Scrolls: Blades, en version som är utformad för att spelas på iOS- och Android-enheter och från vilken du vet vilka nyheter den ger.

Mångsidighet och högt anpassningsområde

Du kan få möjlighet att spela Elder Scrolls: Blades på det sätt du vill, ordna skärmen horisontellt eller vertikalt, även om det första alternativet ger större komfort när du använder kontrollerna som inkluderar skärmtryckningar tillsammans med en virtuell dubbelknapp.

Detta underlättar striden, liksom att bläddra igenom de scenarier som du måste utforska på jakt efter mineraler som guld och ädelstenar, dessa är det svåraste sökelementet att hitta.

Du kommer också att kunna upptäcka konstgjorda konstruktioner, kistor, kläder och föremål som kommer att öka din karaktärs styrka, som du helt kan anpassa och vars förmågor kommer att aktiveras när du samlar segrar och höjer dig.

Denna anpassning gäller även de territorier där spelet utvecklas där du får möjlighet att bygga om städer genom att ordna byggnaderna efter dina önskemål.

I förhållande till köp i spelet har de något höga värden som för tillfället kan göra det svårt att utvecklas om spelaren inte har nödvändigt kapital för att skaffa föremål och råvaror.

I videon har vi presentationen av spelet som vi hade i slutet av förra året vid Apple-evenemanget:

Högkvalitativ grafik

Bethesda har framgångsrikt fört sagans karaktäristiska element till skärmen på enheterna där, oavsett upplösning, erbjuder grafiken en god kvalitet som belyser återskapade naturliga inställningar, fängelsehålor och karaktärer med väldefinierade funktioner och kläder.

För närvarande är lägena Arena och Abyss inte tillgängliga men med det som hittills har erbjudits i Elder Scrolls: Blades kommer du att ha tillräckligt med underhållning för att leva en spännande upplevelse och full av komplexa utmaningar som gör att du är ivrig att utforska mer.