Telegram presenterar integrerade spel i chattar

telegramspel

Telegram fortsätter att avancera mycket snabbare än resten av meddelandeplattformarna. På WWWhatsnew har vi alla vår kanal (@wwwhatsnew – med de bästa nyheterna från WWWhatsnew.com) och vår bot (@wwwhatsbot – med alla nyheter från WWWhatsnew.com), och det är enkelt att kontrollera hur mycket resurser de erbjuder är mycket högre än konkurrenterna.

Idag demonstrerar de det igen med lanseringen av sin spelplattform. Det är en ny resurs som tillåter åtkomst till 30 HTML5-spel direkt från applikationen, som bara är nödvändigt för att anropa användaren @gamee, i en chatt eller grupp, så att olika spelalternativ visas direkt i appen.

Grafik med ljud i enkla och underhållande alternativ, det är satsningen på Telegram, som uppmuntrar utvecklare att komma åt sidan för videospelskapande med sina bots, vilket avsevärt kommer att öka det befintliga erbjudandet.

Spelen kan åtnjutas av mer än en person samtidigt, eftersom vi kan dela spelet med en annan användare och de uppnådda utmaningarna sparas, vilket gör det enkelt att hålla reda på de poäng som erhållits.

De är väldigt enkla att programmera spel, de kommenterar faktiskt att en av dem gjordes på bara 3 timmar tack vare API de har förberett, så om du är programmerare och vill ha en närvaro i Telegram, nu spelar du det lättare.