Tech Kickstarter-höjdpunkter 2019

Proyectos interesantes en Kickstarter

Under årens lopp har Kickstarter varit språngbrädan för hundratals projekt av alla slag. Titta bara på projekt som det smarta låset med ansiktsigenkänning för att veta det plattformen är ett av de bästa alternativen för dem som vill finansiera olika team och tjänster. Men utöver de senaste månaderna, Vill du se en del av höjdpunkterna inom teknikområdet under 2019?

För att säga sanningen finns det många teknologiska produkter som har fängslat oss på bara några månader, men idag vill vi lära ut fem av de mest omtalade och som har varit en total framgång.

Metafly, lämnar drönare

Vi vet redan att drönare har varit en mycket underhållande och användbar skapelse. Men ett Frankrike-baserat företag har utvecklat en liten enhet som följer med för att återuppfinna det roliga med att styra en luftgadget. Dubbade MetaFly, det handlar om en myggformad anordning som kan färdas i cirka 18 km / h under maximalt 12 minuter.

MetaFly kan fjärrstyras och storleken överstiger inte 50 centimeter. Det ursprungliga priset för denna gadget är 69 euro och inkluderar kontroll med andra tillbehör.

E-Pad, en Android-surfplatta med rungande framgång på Kickstarter

Med mer än 700 sponsorer och fortfarande dagar för att få mer finansiering kan E-Pad ses som en av årets mest intressanta surfplattor. Definierad som en bekväm Android-enhet för att skriva, läsa, rita och söka efter all slags informationDetta alternativ inom sektorn har en 10,3-tums skärm, 32 GB internt minne, 4G, Wi-Fi, Bluetooth, ett inbyggt frontljus och möjligheten att acceptera alla typer av bildformat.

Om du bara vill samarbeta i projektet kan du göra det genom att bara bidra med 1 dollar, men om du vill ta den här surfplattan hem om några veckor måste du betala 449 dollar. Naturligtvis är lager begränsat för detta paket och endast ett fåtal är tillgängliga.

LEXI LIGHTS, världens första smarta och uppladdningsbara LED-ljus

LED-lampor har gett plats för en ny uppfinning som ser bra ut i belysningsindustrin: världens första smarta, uppladdningsbara ljus. Detta alternativ för hemmet cDen har hundratals färger och dessa kan ändras från mobilapplikationen. I tillägg, i avsaknad av en, finns det olika typer av glödlampor så att du kan skapa ett utrymme fullt av belysning och i flera nyanser.

Kampanjen avslutas den 24 april och det första paketet kan köpas för $ 40, detta inkluderar endast LED-ljus och gratis frakt i USA.

WiPhone, en mobil för hackare och tillverkare

Om du gillar det eller lever det i hackare och utvecklare av elektroniska enheter, kan du inte missa att titta på WiPhone, en telefon skapad på amerikansk mark som ska modifieras, återanvändas och anpassas till hundratals datoruppgifter.

Bland de viktigaste funktionerna i WiPhone stöter vi på en enkel att programmera ESP32-processor, Gratis samtal och i HD-kvalitet med Wi-Fi, funktion för att anpassa hjul, vikt på endast 80 gram, bland annat. Priset på den här telefonen är 89 dollar.

Wynd Halo + Home Purifier, en luftrenare för hemmet

Mer än 3 100 sponsorer bidrog med drygt 850 000 dollar för att göra detta projekt till verklighet. Sammanfattningsvis är det en renare som har upp till 10 sensorer för att kontrollera bakterier, allergener och föroreningar som vill orsaka problem i den miljö där du befinner dig.

Skärmen och renaren samlas för att säkerställa god luftkvalitet i ditt hem. Kombinationen erbjuds för en summa av $ 279 med filter inkluderade.